Referenskunder

Jag driver en advokatbyrå i centrala Stockholm. Min inriktning är straffrätt, familjerätt och migrationsrätt och jag har några anställda jurister i mitt företag. Advokatbyråer har olika krav på sig från Sveriges Advokatsamfund, inte minst när det gäller korrekt bokföring. För mig är det viktigt att anlita en redovisningskonsult som har hög kompetens och som arbetar seriöst. Det har jag funnit i Redovisa Stockholm AB. Jag har samarbetat med Yury Rubio sedan flera år. Löpande bokföring, löneadministration och årsbokslut sköts på ett professionellt sätt och om jag behöver diskutera frågor kring ekonomi så får jag alltid goda råd. Jag känner mig trygg med att ha Redovisa Stockholm AB som mitt företags redovisningskonsult.

 

Kristina Tollbäck delägare

Rospiggen Express jobbar i en svängig bransch som ställer höga krav och kräver snabba beslut på ekonomiska frågor.

Under år 2013 beslöt vi oss för att ta in konsulthjälp på plats för att få bättre kontroll och kunskap kring ekonomiska frågor.

Redovisa Stockholm har följt oss sedan deras start och är vårt bollplank i ekonomiska frågor och tar även hand om löpande redovisning och bokslut.

Vi är mycket nöjda med den breda kunskap och fina service som företagets personal ger oss.

 

VD Mikael Jakobsson

Redovisa Stockholm har hjälpt oss med vår bokföring och våra deklarationer i många år nu. De är proffsiga och ger tips på vägen. Vi får snabba svar om vi har frågor. Vi känner oss i trygga händer och är väldigt nöjda!

 

Lisa Kalin Ägare Diplomat Fastighetsmäkleri

Vi på PRFKT Rights AB har varit kunder hos Redovisa Stockholm sedan deras start.

Vi har alltid uppskattat det personliga engagemanget, kompetensen och deras förmåga 
att anpassa sina tjänster efter vår bransch.  
Vi är tacksamma för all den hjälp de givit under expansionen av vårt bolag och ger dem de 
bästa av rekommendationer. 


Magnus Enbacka VD PRFKT Rights AB